top of page

Training

Wil jouw team meer leren over gedragsproblemen of over traumasensitief lesgeven? Over leerlingen met speciale behoeften, zoals leerlingen met ADHD, autisme of gedragsstoornissen? Wil jouw team weten hoe ze kunnen zorgen voor een goed groepsklimaat en minder gedragsproblemen?

Vraag ons dan om een teamscholing op maat, bij jou op school!

Wij bieden verschillende trainingen en workshops aan op het gebied van (omgaan met moeilijk) gedrag in de klas en sociaal emotioneel leren. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de leerkrachten en docenten behandelen we onderwerpen zoals bijvoorbeeld:

- Traumasensitief lesgeven

- Klassenmanagement en het voorkomen van (gedrags)problemen

- Omgaan met gedragsproblemen in de klas

- Planmatig werken aan gedrag

- Leerlingen met speciale behoeften (bijvoorbeeld ADHD, ASS, gedragsproblemen)

- Vlot en correct handelingsplannen opstellen (het formuleren en werken aan de juiste doelen)

We vinden het belangrijk dat collega's bewust de keuze (kunnen) maken om de workshops te volgen. We passen graag de inhoud aan op de leerbehoeften van het team. Voor prijzen en alle mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis oriëntatiegesprek.

Behalve deze teamscholingen op maat bieden we trainingen aan met een vast thema (open inschrijving). Houd deze website en onze Instagram pagina gelukkigopschool in de gaten voor het laatste nieuws daarover!

Colleagues Working Together
Training: Welcome
bottom of page