top of page

Visie

Elke klas is uniek. Een goed klassenklimaat is essentieel voor leerlingen om zich Gelukkig te kunnen ontwikkelen. Door aandacht te hebben voor sociaal-emotioneel leren en een positieve, veilige sfeer met duidelijke structuur en regels, kunnen leerkrachten dit creëren!


Elke leerling is uniek. De meeste leerlingen voelen zich Gelukkig in een positieve klas. Voor sommige leerlingen is er echter meer nodig. Wij denken dan in mogelijkheden. Elke leerling heeft zijn eigen “handleiding”. We willen de handleiding van alle leerlingen kunnen begrijpen. Kijken, luisteren en echt in contact komen zijn essentieel om de onderwijsbehoeften van de leerlingen te kunnen begrijpen en eraan tegemoet te kunnen komen. De leerlingen staan op school elke dag opnieuw voor verschillende taken. Sommige taken gaan ze goed af en andere taken zijn een hele uitdaging. De leerling heeft de leerkracht nodig om de uitdagende taken waar hij of zij voor staat te kunnen volbrengen. De leerkracht kan helpen door de leerling vaardiger te maken, de leerling kennis bij te brengen en/of de taak (tijdelijk) aan te passen. Elke leerling wil er bij horen. De leerkracht kan het verschil maken! 

Wij zien de school als mini-maatschappij waar leerlingen met verschillende achtergronden en talenten samen met de leerkrachten van en met elkaar leren. Samen oefenen voor later en opgroeien tot Gelukkige ;-) volwassenen!

Untitled
753DA4FA-12CF-4D3C-B116-032F01431293.jpeg
C440F4E9-6452-4FDA-94D7-C903748C4354.jpeg
Onze visie: News and Tips
bottom of page