top of page

Coaching

Zit jij met vragen over je klas, of over je leerlingen, en zou je daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken?

Een luisterend oor, een helpende hand? Zou je het prettig vinden als we daarvoor wat langer de tijd nemen en meerdere gesprekken kunnen plannen?

Wij bieden coaching op maat!

Tijdens het intakegesprek zullen we samen bespreken waar de coachingsbehoefte ligt. De coaching kan op school plaatsvinden, op neutraal terrein, of online. We begeleiden startende leerkrachten maar ook ervaren leerkrachten met nieuwe uitdagingen.


Rekening houden met verschillen tussen leerlingen blijft altijd een uitdaging voor alle onderwijsprofessionals. Leerlingen verschillen op het gebied van sociaal- emotionele ontwikkeling, werkhouding en gedrag. Als leerkracht wil je álle leerlingen Gelukkig op school zien, in een Gelukkig klassenklimaat. 

Voor een coachingtraject plannen we in eerste instantie een intakegesprek plus drie coachingsgesprekken. We rekenen een vast tarief per gesprek. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Een  oriënterend gesprek is altijd gratis zodat we samen kunnen bepalen of een traject gestart kan worden.

Classroom
Coaching: Welcome
bottom of page