top of page
IER&NK Foto 2.jpg

Over ons

Ervaren Trainers en Coaching Professionals

Onze droom is dat leerlingen én leerkrachten Gelukkig zijn op school.  Met onze passie, ervaring en kennis, streven wij ernaar teams te verbinden en leerkrachten met meer zelfvertrouwen en plezier voor de klas te laten staan.


Drs. Ieke M. Egas Reparaz

Onderwijspedagoog, lerarenopleider en leerkracht (speciaal) basisonderwijs.

Ik ben o.a. werkzaam geweest als leerkracht basisonderwijs, ib-er, locatie-manager, interimmanager, adviseur en opleider in zorg -en onderwijsorganisaties. Sinds 2011 leid ik toekomstige leerkrachten en docenten op in het geven van passend onderwijs. Ik ben gespecialiseerd in het omgaan met uitdagend gedrag in de klas en het creëren van een positieve groep.

Drs. Natascha Koene

Ontwikkelingspsycholoog, lerarenopleider en leerkracht (speciaal) basisonderwijs.

De begeleiding van leerlingen met speciale behoeften was vanaf de start van mijn carrière mijn focus. Herkennen van behoeften van leerlingen met ADHD, ASS, angst- of gedragsstoornissen, en het onderwijs aan hen zo goed mogelijk verzorgen is waarin ik mij heb gespecialiseerd. Inmiddels leid ik (aankomend) leerkrachten en docenten op in het geven van passend onderwijs.

Ieke & Natascha

In 1998 werden wij collega's op een cluster-4 school in Amsterdam. Op een cluster-4 school heb je elkaar hard nodig. Regelmatig zochten we elkaar op om te sparren over goed onderwijs, het neerzetten van een positief klimaat en hoe we het beste tegemoet konden komen aan de specifieke onderwijsbehoeften van onze leerlingen. Het werd ons al snel duidelijk dat we een goed team waren. We hebben daar bijna 10 jaar met veel plezier samengewerkt. Op dit moment zijn we alweer 9 jaar collega's in een organisatie waar we toekomstige leerkrachten opleiden. We delen de passie voor leerlingen waarbij leren en opgroeien niet als vanzelf gaat, dragen het onderwijs beiden een warm hart toe, komen allebei uit een onderwijsgezin en vinden het ontzettend belangrijk dat leerlingen en leerkrachten elke dag met plezier naar school gaan. We zijn daarnaast ook verschillend en hebben ieder onze eigen kwaliteiten, daarom vullen we elkaar juist zo goed aan. Omdat we graag onze jarenlange ervaring en kennis willen inzetten om bij te kunnen dragen aan het Geluk van zowel de leerlingen als de leerkrachten hebben we Gelukkig Op School opgericht.

Over ons: About Me
bottom of page